Produk Cilacap Promo Expo Indonesia 2017

Artikel Menarik lainnya

Topi berbahan baku eceng gondok produk Rizki Kelipuk (Ilustrasi)
Topi berbahan baku eceng gondok produk Rizki Kelipuk (Ilustrasi)
Rong produk Cilacap UKM taun iki entuk kesempatan promosi ing Trade Expo Indonesia Taun 2017. Acara iki bakal dianakake ing Pameran Indonesia Convention Bumi Serpong Damai, Kota Tangerang, Provinsi Banten, ing Oktober. Produk kasebut yaiku produksi gondok jepang Rizki Kelipuk saka Kecamatan Kawunganten, lan produk konveksi Art Sukun.

Sekretaris Kantor Pengusaha Cilacap lan SME Trade, Marsono mratelakake, prodhuk loro sing dipilih, nampa pitulungan ing program Desainer Dispatch Service (DDS). Tujuane kanggo nggawe desain produk SME luwih atraktif, lan ngasilake prototipe produk ekspor, sing kompetitif ing pasar global. Pungkasan kerajinan Rizki Kelipuk gondok lan Sukun Fashion, ing mangsa ngarep uga bakal ditampilake ing pameran tingkat internasional ing China.

"Pancen, akeh pemain SME sing kasengsem kanggo pameran ing pameran ing Bangkok, Jerman, lan China. Nanging ora kabeh bisa teka. Muga-muga wong sing melu, bisa ngekspor barang ", ujare.

Marsono nambah, sadurunge taun 2016, produk kerajinan kerajinan Raja Serayu saka Cilacap, uga melu pameran ing Trade Expo Indonesia ing Jakarta, liwat program DDS. Akibaté ing awal 2017, Raja Serayu wis ngekspor barang-barang ing bentuk Laundry Basket menyang Riyadh, Arab Saudi. Sukses program DDS 2016 kudu diterusake, supaya liyane UKM sing kondhang ing Cilacap berkembang. Taun iki, tim kasebut uga ngalokasi ulang anggaran kanggo implementasi DDS 2017, bekerjasama karo perancang produk nasional sing wis dipilih dening Kementerian Perdagangan.

"Kegiatan iki minangka kesempatan sing apik, kanggo njelajah kesempatan kanggo mbukak pasar internasional," ujare.

Subscribe to receive free email updates:

0 Response to "Produk Cilacap Promo Expo Indonesia 2017"

Posting Komentar

Terimakasih mengirim komentar, Anda akan mendapat tanggapan dari kami secepatnya, Terimakasih.